Nieuwsbrief mei 2019

We zijn weer twee maanden verder sinds de vorige nieuwsbrief. Sindsdien zijn er weer twee nieuwe uitgaven bij ons verkrijgbaar:


Het boek met de visioenen van de geboorte en de eerste levensjaren van Onze Heer Jezus Christus is in A5 formaat, paperback, 422 bladzijden, mét illustraties en commentaar voorzien door Pater Pacifiek Declerq. Het boek is bij ons te bestellen voor de spotprijs van €14,45. Via Bol.com en Amazon zal het boek binnen twee maand ook te bestellen zijn, maar daar zal men de volle prijs van €17 betalen.

Het tweede boekje dat nieuw is, is het bekende werk van Thomas A Kempis: De Navolging van Christus. Omdat dit zo’n goed boek is, wilden wij deze ook via onze uitgeverij uitgeven. Moderne versies zijn dikwijls herwerkt, het gebed weggelaten en voorzien van onnodig commentaar. Dit is een authentieke versie van begin de vorige eeuw (met na ieder hoofdstuk bezinning en gebed), gedigitaliseerd als internetversie en nu opnieuw in boekvorm uitgegeven. Pocketformaat (ca 10×17 cm), 334 bladzijden.

Uitgelicht

Graag willen we een boek in de kijker plaatsen: “Ik keer terug naar mijn Vader – Uit de loge bevrijd”. Het is het boek van een mevrouw die jarenlang lid was van de Rozenkruisersloge en door een bekering in Medjugorje, waarbij ze buitengewone genaden kreeg, haar katholieke geloof terugkreeg. Maar haar bekering gaat niet zonder slag of stoot. De Heer wilde dat zij haar verhaal opschreef, om zo getuigenis te geven en anderen te helpen die in hetzelfde straatje verzeild geraakt zijn en hulp nodig hebben. Een buitengewoon sterk getuigenis, een aanrader!

Ca 15×23 cm, 110 blz, € 9,00.

Boeken in de wachtrij

Er staan nog een aantal andere boeken gepland, waaronder ‘Preken’ van E.H. Philippe Vindevogel en ‘Pater Paul van Mol, de grote wonderdoener van de 19de eeuw’. Verder zijn er nog plannen om nog andere uitgaven van de zalige A.K. Emmerick te verzorgen, met name de visioenen van het Openbaar leven van Jezus en van Zijn Lijden en Sterven. We houden u op de hoogte.

Onze boeken nu ook in boekhandels

Goed nieuws! We hebben in de afgelopen maand enkele boekhandels gecontacteerd, en we zijn verheugd dat enkele van onze boeken voor het eerst in een katholieke boekhandel verkrijgbaar zullen zijn. Het gaat om de boekhandel ‘Carmelitana’ in Gent, nabij het klooster van de Karmelieten (Burgstraat 92). Ze zullen er o.a. ‘Een exorcist vertelt’, ‘De strijdende Kerk’ en ‘De geboorte en de eerste levensjaren van Onze Heer Jezus Christus’ te koop aanbieden.

Zomeractie

Deze zomer zullen we op de driedaagse Welgezinde dagen van de gemeenschap Moeder van Vrede in Gistel (13-15 augustus) met een boekenstand staan, waar u de gelegenheid zult hebben om onze boeken te kopen. Ook zullen we trachten aanwezig te zijn op de Mariadag in Brasschaat in oktober, de dag van de gezinnen in Scherpenheuvel in september en nog andere dagen, waaronder de gezinsdagen in Drongen begin juli. We houden u op de hoogte.